7 étel 7 napra

7 nap, 7 étel – Az egyszerű raguk bűvöletében telik...

Nincs is jobb, mint gyorsan letudni a napi főzést, persze ez a gyorsaság csak akkor éri meg, ha a végén valami finom, laktató fogás kerül az asztalra. Szerencsére ennek a két feltételnek van közös metszete: ezek pedig a hipp-hopp elkészülő raguk. Ezekkel lakunk jól egész héten.

Nosalty

7 nap 7 étel – Bitang jó, egyszerű és gyors...

Kezdődik a szeptemberi őrület: az iskolákban becsöngetnek, a munkahelyekre mindenki visszatér a nyaralásból, a nagyvárosokban újra dugók alakulnak ki, a tömegközlekedésen pedig aligha lesznek ülőhelyek a következő napokban. Ha már te is előre tudod, hogy nehéz lesz a hét, kapcsolj ki istenien finom, könnyű és gyors ételeinkkel!

Nosalty

7 nap 7 étel – Gyors és olcsó(bb) fogások kevés...

A nyár kellős közepén kevésbé vágyunk nagyon húsos, forró ételekre, a múlt heti hírek hallatán pedig sokan már most azon gondolkodhatnak, hogyan lehet majd még kevesebbet használni a sütőt és a tűzhelyet, ezzel is mérsékelve a havi fogyasztást. Bár még van időnk azon agyalni, hogyan főzzünk a hidegebb hónapokban, mi a nagy melegben most olyan ételeket ajánlunk, melyek gyorsan, egyszerűen, viszonylag olcsón elkészülnek, kevés főzési idővel.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.