Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A tej egyike a legtöbbet és leggyakrabban használt alapanyagoknak. A tej rendkívül tápláló, kitűnő fehérjeforrás, továbbá nem csak kalciumban gazdag, hanem számos vitamin is megtalálható benne, mint például a B1, B2, B6, B12 vitaminok, valamint az A-vitamin. A tej három alapvető fajtája: a teljes tej (3,5-5,5 %-os zsírtartalommal), a zsírdús tej (2,8-3,5 % zsírral) és a 0,5-1,5 % zsírtartalmú sovány tej. A sovány tejben éppúgy megtalálható a fehérje, a kalcium és a zsírban oldódó A-vitamin kivételével a többi vitamin is, ugyanis a zsírtalanítás során kizárólag a tej zsírját távolítják el.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Sovány tej alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!