Kókusztejpor

A kókusztejpor a kókuszdió húsából készült tejből előállított púder állagú alapanyag. Íze erősen kókuszos. Nagyjából 60 gramm felel meg egy kókuszdióból nyerhető tejnek. Kókusztejport vásárolhatunk nagyobb áruházakban, drogériákban, illetve bioboltokban. A boltban kapható kókusztejporok összetétele változó, a kókusz mellett emulgeáló szereket, illetve csomósodást gátló anyagokat is tartalmaz. A kókusztej alacsony kalóriatartalmú, így fogyókúrázók is nyugodtan használhatják, továbbá laktózmentes, így laktózérzékenyek is fogyaszthatják. Felhasználhatjuk édes sütemények, desszertek, levesek, alkoholmentes italok, illetve koktélok készítéséhez.
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
1 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
56 g
víztartalom
0 g
Nátrium
367 mg
fehérje
1 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
367 mg
szénhidrát
vitaminok
A szezont kimaxolva eperkrémlevest készítünk, amit először uborkás tócsni, majd káposztás rétes követ.
NosaltyA mosószer és a tojáshéj keveréke sokaknak bevált házi praktika, ráadásul nem is akármire!
Németh Orsi(Szinte) mindannyian csináljuk, pedig ezzel a szokással többet ártunk, mint gondolnánk.
Szabó AnnaSokan észre sem veszik, pedig szó szerint a lábuk előtt hever ez a szuperélelmiszer.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Bár inkább befognánk a fülünket, ha arról van szó, hogy 30 felett mennyi minden megváltozik a testünk működését illetően, sajnos nem lehet figyelmen kívül hagyni ezeket a változásokat. Csökken az izomtömeg, lassul az anyagcsere, és különféle hormonális változások is felütik a fejüket. Azonban a mindennapos jóllétért tehetünk, ha bizonyos vitaminokat beiktatunk az életünkbe.
Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...