Kókusztejpor

Kókusztejpor

Leírás

A kókusztejpor a kókuszdió húsából készült tejből előállított púder állagú alapanyag. Íze erősen kókuszos. Nagyjából 60 gramm felel meg egy kókuszdióból nyerhető tejnek. Kókusztejport vásárolhatunk nagyobb áruházakban, drogériákban, illetve bioboltokban. A boltban kapható kókusztejporok összetétele változó, a kókusz mellett emulgeáló szereket, illetve csomósodást gátló anyagokat is tartalmaz. A kókusztej alacsony kalóriatartalmú, így fogyókúrázók is nyugodtan használhatják, továbbá laktózmentes, így laktózérzékenyek is fogyaszthatják. Felhasználhatjuk édes sütemények, desszertek, levesek, alkoholmentes italok, illetve koktélok készítéséhez.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Kókusztejpor

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

56 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

kókusztejpor?

Top ásványi anyagok

Nátrium

367 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

367 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

„Örökségünk az Újházi, Újházi Ede után, velünk van a palóc...

Egy legenda, ami most nagyon elemében van. A Gundel Étteremben jártunk egy nyári délutánon, hogy újraéljük mindazt az élményt, amit Gundel Károly anno még 6700 négyzetméterre álmodott meg. A kert ugyan mára jóval kisebb, ez nem vesz el az értékéből, így is tágas. A „Gundel mindenkié” mondat helyére került és a mitikus vendéglő visszatért az eredeti hitvalláshoz és elérhetőséghez.

Nosalty

Tele van a szervezetünk is műanyaggal, ezeket a bajokat hozhatja...

Ma már szinte mindenben találnak műanyagot a kutatók, az élelmiszerektől kezdve a földben, az állatok szervezetében és természetesen az emberben is egyre több mikroműanyag található. Arról, mennyire veszélyesek ezek az apró, sokszor szabad szemmel nem is látható darabok, részletesen és közérthetően beszélt Jurecska Laura, környezetkémikus.

Nosalty

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.