Galamb

Galamb

Leírás

A galamb fogyasztása nagy múltra tekint vissza Magyarországon. A rendszerváltástól kezdve felolvadt a magyar galambállomány, így a fogyasztása is visszaszorult és nehezen beszerezhetővé vált. A galamb fogyasztása mindig a jobb módúak kiváltsága volt, ma sincs ez másként, mert meg kell fizetni a különlegességet. A galamb húsából finom levest lehet főzni, lehet sütni vagy rántani. A galambhús rendkívül ízletes és egészséges, valamint fehérjében gazdag. A mediterrán országokban és Ázsiában gyakran fogyasztják.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

6 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.