Franciadrazsé

Leírás

Apró gömbökből álló színes cukorka, amely a cukrászati dekorációban játszik szerepet. Nevét a francia 'drazsé' szóból kapta, amely a drazsírozásra, a gyártási eljárásra utal. A franciadrazsé drazsírozására franciaport használnak. Magyar drazséféleség a Dunakavics, amely a szocialista édesipar egyik sztárja volt.

Franciadrazsé
457
Kalória
-
Fehérje
78g
Szénhidrát
13g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Franciadrazsé

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

8 g

szénhidráttartalom

78 g

víztartalom

0 g

gramm franciadrazsé?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

44 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

5 kiváló étterem, ami igazságot szolgáltat minden olyan ételnek, amit...

Az iskolai menzákról a legtöbben csak rossz emlékeket őrzünk, legyen szó akár a vakolóanyagra emlékeztető főzelékekről, akár a különféle tokányokról, amik legtöbbször mócsingos húsok voltak valamilyen nyálkás szószban. De tényleg rosszak ezek a menzás kaják, vagy csak rosszul voltak elkészítve? Most ajánlunk öt éttermet, ahol több menzás mumusnak szolgáltatnak igazságot, és bebizonyítják, lehet ezt jól is csinálni.

Kormos Lili

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Lila hagymás uborkasaláta télire

Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hagyományos töltött paprika

Turós Emil konyhai alapmű szakácskönyvéből származik a recept. Aki kedveli a hagyományos ízeket, ezzel a recepttel biztosan nem lő mellé.  Az elkészítését annyival egészíteném ki, ...