Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A bor szőlőből készült alkoholos ital, amelynek számos fajtája létezik, megkülönböztethetjük őket például a termőterület, a készítési eljárás, a szőlőfajta, vagy a cukortartalom alapján. A vörösbor kékszőlőből készült bor, amit a héjával együtt erjesztenek, így abból kivonódik a vöröses színezőanyag. A bor cukortartalma attól függ, hogy mennyi cukor marad vissza benne az erjedés után. Természetesen a maradék cukor mennyisége az erjesztés során befolyásolható. A félédes borok cukortartalma 12-45 g/l. A félédes vörösborok igazi társasági borok, amit nyugodtan eliszogathatunk egy délutáni beszélgetés vagy egy esti kártyaparti mellett. A félédes vörösbort kifejezetten ajánlják paprikás, illetve vörösboros ételek, májból és egyéb belsőségekből készült ételek, valamint egyes desszertek mellé.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös helyen.

Félédes vörösbor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!