Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Az árpa egyike a legősibb gabonáknak, a vetésterület nagyságát tekintve a gabonák között a negyedik helyen áll hazánkban. Az állattenyésztésben takarmányként, az élelmiszeriparban a maláta alapanyagaként hasznosítják. A többi hagyományos gabonaféléhez hasonlóan lisztet is készítenek a gabonamagvakból, amelyet felhasználhatunk kenyerek, péksütemények, sütemények tésztájában. Glutént tartalmaz, így gluténmentes étrendben nem használható.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

árpaliszt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!