Zöld utat az egytálételeknek!

A zöld szín mindig kellemes látványt ad az ételeinknek, friss zöldfűszerekkel és tavaszi zöldségekkel pedig bármelyik hétköznapi egytálétel ízletesebbé és izgalmasabbá válik.

Mi adja meg egy fogás jellegzetességét, karakterét? Elsőre azt mondanánk, hogy az az alapanyag, amelyik a legnagyobb mennyiségben található benne, pedig sokszor épp a legkisebb alkotóelem nyomja rá bélyegét. Így van ez az alábbi válogatásban szereplő receptekkel is. Függetlenül attól, hogy épp a rizs, a burgonya, a kukoricadara vagy a lencse dominál, egy kis tavaszi zöldfűszer vagy szezonális zöldség dönti el, hogy megelégedéssel dőlünk-e hátra az ebéd végén.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

20 mesés gasztrokönyv 2025 karácsonyára, amitől minden konyhatündér szíve megdobban

Rég nem volt már ehhez hasonló gasztrokönyvdömping, mint az idei évben, de legalább van miből válogatni karácsonyi ajándék gyanánt. A felhozatal nagyon színes, hiszen a klasszikus szakácskönyvektől kezdve a vegán, mentes recepteket felvonultató köteteken át desszertekre fókuszáló vagy éppen az air fryer sokoldalúságát bemutató könyvek mellett önéletrajzi ihletésű kitárulkozással is találkozunk. Lássuk az idei év húsz, leginkább említésre méltó gasztrokönyvét!

Balogh Lilla

További cikkek

Top Receptek