10 ínycsiklandozó vegán egytálétel, amit próbálj ki januárban

Kezd a januárt gyomorkímélő, könnyed vegán egytálételekkel! Mutatunk neked többek között húsmentes székelykáposztát, mennyei gombapaprikást és fenséges rakott krumplit is!

A megterhelő karácsonyi és szilveszteri finomságok után itt az ideje, hogy egy egyszerű, könnyed vegán egytálétellel kényeztesd az ízlelőbimbóidat. Az alábbi vegán egytálételek között helyet kapott újragondolt székelykáposzta, húsmentes rakott krumpli és lencsefőzelék is! Neked melyik vegán fogás lesz a kedvenced?

  1. 1.

    Gombapaprikás tejmentesen

  2. 2.

    Sokzöldséges vegán curry (korma)

  3. 3.

    Vegán tikka masala

  4. 4.

    Vegán burgertál

  5. 5.

    Lencsebolognai

  6. 6.

    Húsmentes lencsés székelykáposzta

  7. 7.

    Vegán spenótos lasagne

  8. 8.

    Sült karfiol tahiniszósszal

  9. 9.

    Mentes rakott krumpli

  10. 10.

    Lencsefőzelék tej- és gluténmentesen

Még több vegán egytálétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty