9 recept a vegán szerelmeseknek – leves, főétel és desszert vár

Három vegán leves, három főétel és három desszert vár mindenkit, aki nyitott rá, hogy az idei Valentin-napot mindenféle állati összetevő nélkül ünnepelje! Miért ne?

Ha ti is a vegánok táborát erősítitek, illetve szimplán tudatosan táplálkoztok, és próbáljátok csökkenteni a húsfogyasztásotokat, na meg az állati eredetű alapanyagok használatát, akkor a Valentin-nap is csodás alkalom lehet, hogy bizonyítsátok magatoknak és a világnak: a vegán receptek is lehetnek különlegesek, elegánsak és isteni finomak!

  1. 1.

    Zöldségraguleves tárkonnyal és citrommal

  2. 2.

    Vegán csiperkegomba-krémleves pirított gombával

  3. 3.

    Legegyszerűbb vegán sütőtökkrémleves

  4. 4.

    Teriyaki padlizsán

  5. 5.

    Vegán spenótos lasagne

  6. 6.

    Mentás borsós rizottó

  7. 7.

    Vegán csokitorta

  8. 8.

    Vegán bounty torta

  9. 9.

    Datolyasnickers

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek