valentin-napi receptek

Pille japán palacsinta, amelybe tutira belezúgnak a szinglik (is)

Ha a palacsinta mellett döntesz, ami a Valentin-napi édességet illeti, akkor legyen ő a választás, mert eszméletlenül könnyű és pille és puha, továbbá olyan extra feltétek kerülnek rá, hogy a szerelmes összebújás nasija abszolút ki lesz maxolva. Jó hír, hogy szingliknél ugyanúgy működik, szóval tessék megsütni!

Nosalty

Ez a sütemény a csillagjegyed ősellensége Valentin-napon (is)

Egy gyanúsan rózsaszín puncspudingos szelet? Esetleg egy-két kéretlenül úszkáló tojásfehérje-felhőcske? Vagy egy masszívan mákos, fogromboló sütemény? Lesd meg, melyik az az édesség, amit a csillagjegyed nem kedvel, vagy tudd meg, mi az, amit semmiképp se készíts ma a kedvesnek Valentin-napra.

Nosalty

28 fenomenális februári recept, amit ki kell próbálnod

Eljött a február is, és vele együtt a legrövidebb, ízig-vérig téli hónap az évben. Disznóvágás, káposzta, farsang, fánk, vegánság, forró levesek, Valentin-nap, minden lesz itt, amit csak el tudtok képzelni, gyönyörű recepteket válogattunk, főzzetek velünk februárban is!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

5 élelmiszer, ami rontja a rosacea tüneteit

A rosacea egy nagyon kellemetlen bőrbetegség, ami a zavaró fizikai tünetek miatt nemcsak a mindennapjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem az önértékelésünkre is. Sajnos teljesen megszüntetni nem tudjuk, ám egyes életmódbeli változtatásokkal nagyon sokat enyhíthetünk rajta.

Nosalty

További cikkek