Top 9 halas étel 450 kalória alatt

Válogassunk változatosan a boltok, a piac kínálatából és bátran tekintsünk túl a halászlén és a rántott hekken!

Ma már az áruházak kínálatában sokféle hal elérhető, frissen vagy fagyasztva. Semleges ízük miatt jól fűszerezhetőek, akár többször is betervezhetjük őket a heti menübe.

Receptjeink közül kiválogattam nektek 9 db, adagonként kevesebb, mint 450 kalória energiatartalmú halas ételt, próbáljátok ki őket!

Olvastad már?

Fertőzésmentes ünnepi konyha

  1. 1.

    Fokhagymás tengeri halfilé tepsis krumplival

  2. 2.

    Serpenyős lazac brokkolis körettel

  3. 3.

    Zöldségekkel sült pangasius

  4. 4.

    Sült ponty grillezett zöldségekkel

  5. 5.

    Vajban sült tejszínes mogyorós busa filé petrezselymes krumplival

  6. 6.

    Bőrén sült fogas idényzöldségekkel

  7. 7.

    Grillezett afrikai harcsafilé gombával és fokhagymás édesburgonyával

  8. 8.

    Brokkolival-burgonyával rakott tengeri hal

  9. 9.

    Vajon sült lazac zöldségekkel

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Címlapról ajánljuk

4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed

Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...