Top 7 leves a fánk mellé

Leves gazdagon és fánk – a legjobb hétvégi farsangi menü. Te melyik tartalmas levest kedveled leginkább? Készíts nagy adagot belőle holnap, és süss mellé fánkot a családnak!

Fejtett bab vagy lencse biztosan akad az éléskamrádban. Főzz belőle tartalmas, gazdag levest vagy gulyást a hétvégére úgy, hogy két napra is kitartson! Ha karácsonykor kimaradt volna a halászlé a menüsorból, akkor most vásárolj pontyot a piacon, és pótold be az ebbéli hiányosságokat. Vagy egyszerűen dobj össze egy valódi gulyáslevest. Miközben rotyog a fazékban, lesz időd bekeverni a fánktésztát. Ha gyönyörűen megkelt, süss belőle csodás, kerek fánkokat. Kapd le a polcról a nagyiféle házi sárgabaracklekvárt, és induljon a farsangi családi ebéd!

  1. 1.

    Bableves csülökkel és kolbásszal

  2. 2.

    Savanyúkáposztás-bableves füstölt hússal

  3. 3.

    Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel

  4. 4.

    Egzotikus vöröslencseleves túrógombóccal

  5. 5.

    Húsos lencseleves

  6. 6.

    Korhely harcsahalászlé

  7. 7.

    Tradicionális gulyásleves

Olvastad már?

Legjobb fánksütési praktikáink

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.