Fejtett bab vagy lencse biztosan akad az éléskamrádban. Főzz belőle tartalmas, gazdag levest vagy gulyást a hétvégére úgy, hogy két napra is kitartson! Ha karácsonykor kimaradt volna a halászlé a menüsorból, akkor most vásárolj pontyot a piacon, és pótold be az ebbéli hiányosságokat. Vagy egyszerűen dobj össze egy valódi gulyáslevest. Miközben rotyog a fazékban, lesz időd bekeverni a fánktésztát. Ha gyönyörűen megkelt, süss belőle csodás, kerek fánkokat. Kapd le a polcról a nagyiféle házi sárgabaracklekvárt, és induljon a farsangi családi ebéd!
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több bableves609Kalória25.9gFehérje50.2gSzénhidrát35.2gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több bableves539Kalória26.6gFehérje65.8gSzénhidrát20.2gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több babgulyás839Kalória36.7gFehérje80.6gSzénhidrát40.1gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több lencseleves369Kalória25.3gFehérje55.5gSzénhidrát6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több lencseleves224Kalória20.2gFehérje12gSzénhidrát10.4gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több halászlé492Kalória33.7gFehérje23.9gSzénhidrát24.6gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több gulyásleves352Kalória27.4gFehérje37.1gSzénhidrát10.3gZsír