Top 15 ízpárosítás lekvárokhoz

Almát bármilyen lekvárhoz tehetünk, ízben nem nyom el csak textúrában gazdagít más gyümölcsöket. De mit mivel párosíthatunk még?

Citrommal savanyíthatunk, almával tompíthatunk, bodzával érdekesebbé tehetjük a lekvárok ízét. Chilivel, rozmaringgal, bazsalikommal egy fűszeres plusz ízt adhatunk az üvegbe rejtett gyümölcsöknek. A legizgalmasabb eredményt pedig egy kevés csokoládé hozzáadásával érhetjük el, erre is mutatunk példákat. Szemezgessetek alábbi összeállításunkból kedvetekre!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...