8 nagyon különböző tojásleves, hogy megleld az igazit

Tojásleveseket veszünk most vizsgálat alá, és a klasszikus csurgatott változattól egészen az olasz stracciatelláig vesszük az irányt!

 1. 1.

  Klasszikus csurgatott tojásleves

 2. 2.

  Tojáskrémleves a'la janettaylor

 3. 3.

  Olaszos tojásleves

 4. 4.

  Stracciatella-leves (olasz tojásleves)

 5. 5.

  Tojáskrémleves

 6. 6.

  Görög citromos tojásleves csirkével (Avgolemono-leves)

 7. 7.

  Tojásleves Csilla konyhájából

 8. 8.

  Klasszik tojásleves

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Címlapról ajánljuk

Miből főzzek? – Szerény, de egészséges a felhozatal decemberben

Mindannyian szeretnénk egy fokkal tudatosabban táplálkozni, nem? Ennek kulcsa pedig elsősorban az alapanyagokban rejlik, amiket a konyhában használunk. A Nosalty csapatával ebben szeretnénk most mindenkinek segítséget nyújtani azáltal, hogy minden hónapban bemutatjuk az éppen aktuálisan termő/beszerezhető zöldségeket és gyümölcsöket és a belőlük készíthető jobbnál jobb ételeket.

Nosalty

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi linzer és isler, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

További cikkek