Tejföllel vagy nélküle, csurgatott tojással vagy egészben, a lényeg, hogy egyszerű, olcsó és laktató étel a tojásleves. Neked melyik a kedvenc verziód?
A tojáslevesnek nincs párja...mondják, akik szeretik! Nos, ha eddig nem voltál a rajongója, ezek között a változatok között garantáltan találsz kedvedre valót.
Vajon mi köze a stracciatellának a tojásleveshez, és mitől lesz ez az egész 'rongyos'? És egyáltalán: miben más ez a verzió, mint a miénk? Legyünk nyitottak, és próbáljuk ki az olaszos tojáslevest, ami a húslevesalaplétől és a parmezántól nyeri el ízgazdagságát és különlegességét.
Tökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.