7 roppanós, télen is kiadós és színes saláta

Salátázzunk be decemberben is, ha bulgurral, kuszkusszal vagy épp falafellel turbózott, színes, vitaminban gazdag receptet választunk, nem marad el a hatás!

Jöhet egy nagyon színes, a szürkeséget küllemével és ízeivel is megtörő saláta? Tegyünk bele gombát, pizzát, céklát, tormát, végtelen a lehetőségeink tárháza, ha egy kis friss, igazán laktató, főételként is szuperül működő salátára vágyunk.

 1. 1.

  Energiabomba saláta

 2. 2.

  Salat vinehret, azaz kapros céklasaláta lencsével

 3. 3.

  Tabouleh, az arabok kuszkusz (vagy bulgur)salátája

 4. 4.

  Laktató pizzasaláta

 5. 5.

  Gombás fitness saláta

 6. 6.

  Gazdag és ropogós falafelsaláta

 7. 7.

  Tormás burgonyasaláta gazdagon

Még több karácsonyi sütemény recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.