9 szószban lubickoló tejszínes-csirkés fogás

A csirkemellet nem lehet megunni, ha változatosan készítjük el. Ezúttal bársonyos, tejszínes szószokban fürösztjük.

  1. 1.

    Krémes, mézes-mustáros csirkemell

  2. 2.

    Brokkolis csirke parmezános szósszal

  3. 3.

    Gyöngyhagymás-gombás csirkeragu

  4. 4.

    Csirkemell krémes bazsalikommártásban

  5. 5.

    Spenótos csirkés penne sütőtökkel

  6. 6.

    Fetasajtos-szárított-paradicsomos csirke Détár Enikőtől

  7. 7.

    Borókás pappardelle

  8. 8.

    Rakott csirkemell 4. - tejszínes-sonkás

  9. 9.

    Tejszínes fokhagymás csirke

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek