Tavaszi hangulat a délutáni uzsihoz

A friss, tavaszi alapanyagok elsőre nyersen ízlenek a legjobban - uzsonnára például. 13 ízig-vérig tavaszi uzsitippet hoztunk nektek!

Medvehagyma, újhagyma, retek - az első tavaszi fecskék, amelyek azt üzenik, hogy végre vége a télnek. A hosszú hónapok után különösen nagy öröm ezeket a friss tavaszi primőröket fogyasztani. Egyétek frissen vagy alig főzve - készítsétek például uzsonnára!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...