8 szószos-ragus fogás, amit imádunk tunkolni

A gazdag szaftok képesek mindenkit levenni a lábáról, nem csoda hát, ha ennyire odavagyunk ezekért az ételekért. A fűszeresek, a csípősek, a paradicsomosak, és az összes többi jöhet mind, szépen, sorban.

  1. 1.

    Chilis bab Gizitől

  2. 2.

    Bolognai lencse

  3. 3.

    Hagyományos töltött paprika

  4. 4.

    Gyors “töltött káposzta” édes paradicsomszósszal

  5. 5.

    Sütőben sült töltött paprika

  6. 6.

    Húslabdák cheddarral és pecsenyeszósszal

  7. 7.

    Nagyon szaftos bakonyi húsgolyók

  8. 8.

    Paradicsomos húsgolyó

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?