8 szaftos vadas, melytől teljesen bevadulsz
Ha jól készítjük el a vadast, akkor a gyerekek sem tudnak ellenállni neki. Valljuk be, ezek egyáltalán nem hasonlítanak a menzás változatra.
NosaltyHa jól készítjük el a vadast, akkor a gyerekek sem tudnak ellenállni neki. Valljuk be, ezek egyáltalán nem hasonlítanak a menzás változatra.
NosaltyA gazdag szaftok képesek mindenkit levenni a lábáról, nem csoda hát, ha ennyire odavagyunk ezekért az ételekért. A fűszeresek, a csípősek, a paradicsomosak, és az összes többi jöhet mind, szépen, sorban.
NosaltyA pörkölt egy igazán fenséges étel, mely szinte magától elkészül. A köreteket is remekül lehet variálni hozzá, így a kicsit macerásabb nokedlitől kezdve az egyszerű tésztán át, bármivel tálalhatod.
NosaltyA tokányos ételekben az a legjobb, hogy a köretet is körbeölelik szaftjukkal, így szinte képtelenség nekik ellenállni.
NosaltyBármennyire is meleg van, néha megéri bekapcsolni a sütőt, például a jó szaftos rakott húsért.
NosaltyA tejszínes-húsos fogásokban az a legjobb, hogy kiválóan laktatnak, és plusz élményt ad, hogy a szaft a köretet is körbeöleli.
NosaltyA tejfölös finomságokra nehéz nemet mondani, hiszen szaftosságukkal, mindenkit elvarázsolnak.
NosaltyCsirkemellet JÓL készíteni nem a legkönnyebb dolog a világon, hiszen seperc alatt kiszáradhat. Ha azonban követed a tanácsainkat, garantáltan nem fogsz csalódni, hiszen szuper omlós és szaftos lesz!
NosaltyHasználjuk ki, hogy a 40 napos böjt után büntetlenül ehetünk bármilyen húst. Most a testesebb sertéshúsra esett a választásunk.
NosaltyNincs is jobb annál, amikor egy ételnek sok szaftja van. Mindegy, hogy tészta, ragu, rakott zöldség vagy húsos egytál, a tunkolnivaló, kenyérrel vagy körettel felitatható zaft bizony mindent visz.
NosaltyTényleg nincs jobb egy nagy szelet, szaftosra sült csirkénél, marhánál, sertésnél, vagy őszintén bármilyen húsnál. Na, most épp ezekből gyűjtöttünk össze jó sokat.
NosaltyEgy sűrű, kanalazható vagy kenyérrel mártogatható szaftra senki nem tud nemet mondani. Ezeket az ételeket azonban gyakran a hosszú főzési idővel kötjük össze. Szerencsére vannak kivételek, így akkor sem maradunk tunkolás nélkül, ha nincs időnk pörköltet főzni.
NosaltyA csirkemell gyorsan elkészíthető, finom, és még kalóriaszegény is, így nem véletlen, hogy szívesen készítjük sütve, sütőben, roston. Egyetlen egy buktatója mégis van: könnyen kiszárad, ha nem tartunk be néhány szabályt. Jöjjön az omlós, szaftos csirkemell 4 titka.
Liptai LillaMindegy, hogy csirke-, marha- vagy sertéshúst készítünk, a mustár biztosan menni fog hozzá.
NosaltyA gyerekes otthonokban a rendetlenség elkerülhetetlen. Éppen ezért nem mindegy, milyen munkalapot választunk a konyhába, ahol általában sok időt tölt együtt a család.
Szabó AnnaBajai halászlé, rántott ponty, majonézes saláták, ropogósan csokis tetejű isler, puha mézes krémes, gesztenyés bejgli, ünnepi harcsapaprikás, lusta töltött káposzta.... a legklasszikusabb és legszebb karácsonyi fogások minden kedves olvasónknak! Boldog karácsonyt!
NosaltyA tavalyi történelmi áremelkedés után, úgy néz ki, soha nem látott árzuhanásba kezdett a kakaó világpiaci ára. Lássuk, mire számíthatunk a csokoládé árát illetően!
NosaltySokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
A karácsonyi időszak nem a szigorú szabályokról szól, hanem az egyensúlyról. Ha ezt szem előtt tartod, az ünnepi édességek sem billentenek ki hosszú távon.
A hideg hónapokban (is) elengedhetetlen a megfelelő rostbevitel. Ezek a téli zöldségek nemcsak szezonálisak, hanem az emésztés támogatásában is sokat segíthetnek.
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...