14 szafttal átitatott húsétel, amihez dupla szalvéta kell

Gombás, narancsos, sajtos, olaszos, babos, paradicsomos, tejszínes? Van itt minden, a hús + szaft kombója után pedig minden egyes ujjad megnyalod. Szaftos húsok, ide!

Miért is szeretjük a szaftos húsokat annyira? Mert sosem szárad ki mellettük a hússzelet, pazarul tunkolhatók, és tökéletesek rizzsel, nokedlivel, galuskával és tésztával is. Izgalmas variációkat prezentálunk, ha szaftos húsra vágysz:

  1. 1.

    Sertésszelet bakonyi módra

  2. 2.

    Szaftos pecsenye szalonnával

  3. 3.

    Gombás-sajtos tepsis hús újhagymával

  4. 4.

    Szaftos gombás csirke

  5. 5.

    Narancsos sertésszűz

  6. 6.

    Gombás borjútokány

  7. 7.

    Paradicsomos babos csirke

  8. 8.

    Braciola alla Marinara, azaz olasz töltött marhahústekercsek pikáns paradicsomszószban

  9. 9.

    Kókusztejes-currys húsgolyók

  10. 10.

    Gyros tál görög salátával és fetás mártogatóssal

  11. 11.

    Barbár csirke

  12. 12.

    Paradicsomos húsgolyó

  13. 13.

    Gombás-tejszínes karaj

  14. 14.

    Húslabdák cheddarral és pecsenyeszósszal

Még több szaftos hús receptje vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek