Gombás, narancsos, sajtos, olaszos, babos, paradicsomos, tejszínes? Van itt minden, a hús + szaft kombója után pedig minden egyes ujjad megnyalod. Szaftos húsok, ide!
Nincs is jobb, mint gyorsan letudni a napi főzést, persze ez a gyorsaság csak akkor éri meg, ha a végén valami finom, laktató fogás kerül az asztalra. Szerencsére ennek a két feltételnek van közös metszete: ezek pedig a hipp-hopp elkészülő raguk. Ezekkel lakunk jól egész héten.
Valami könnyed, fanyaran édes édességet szeretnél ma fogyasztani? Akkor készüljön egy finom túrógombóc, mely igazán pihe-puha állagával varázsol majd el!
Mi nagyon odavagyunk a rizses egytálételekért, mert annyiféleképpen lehet őket variálni. Készíthetünk például sült céklás verziót, klasszikus bácskai rizses húst, selymes rizottót vagy különleges prasorizot.