8 szaftos, darált húsos egytál, amelyhez külön köret sem kell

Nincs ötleted, mit főzz? Egy nagy adag darált hús, és már kinn is vagy a vízből! Párosítsd tésztával, káposztával, zöldbabbal, tökkel vagy mondjuk padlizsánnal, és voilá!

  1. 1.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  2. 2.

    Rakott zöldbab Katharosz konyhájából

  3. 3.

    Török padlizsán egytál mentás joghurttal tálalva

  4. 4.

    Pikáns paradicsomos töltött paprika

  5. 5.

    Hagyományos töltött paprika

  6. 6.

    Egyszerű tejszínes rakott penne

  7. 7.

    Húsgombócos savanyú káposzta cserépedényben

  8. 8.

    Egyszerű töltött tök

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?