A spagettitrükk, ami megváltja majd az életed – TikTok-csatornánkon mutatjuk!

A spagetti és más tészták főzése alapból is sokakat megrémiszt, mint konyhai folyamat, pedig abszolút nem bonyolult dolog. Van azonban valami, ami ennél sokkal nagyobb bosszúságot okozhat. Na, most erre következik egy csoda megoldás.

A spagetti nagy kedvenc a legtöbb háztartásban, mert gyors, könnyű és laktató ebédek születhetnek belőle. A vele készülő recepteket mind ismerjük és szeretjük, egyszóval a hosszú tésztaszálakban nem tudunk hibát találni. Vagy mégis? Nos, a spagetti szörnyű, kibonthatatlan csomagolásához lenne egy-két szavunk.

Persze nem a világ legnagyobb problémájáról van szó, de azért be kell látni, hogy mégis okozhat bosszúságot, amikor csak azért sem tudunk kinyitni egy csomag tésztát. Még akkor is, ha meg van jelölve a műanyag, akkor is előfordulhat, hogy szétszakad az egész a kezünkben.

Miután már percekig szórakoztunk a csomaggal, előtörhet belőlünk egy kis agresszió, és akár hisszük, akár nem, pont erre lesz szükség.

Az alábbi videóban Sára kolleganőnk mutatja be, hogyan kell egy csomag spagettit egyetlen mozdulattal kinyitni:

@nosalty.hu Ti már próbáltátok? #nosalty #tiktokhungary #cooking #lifehack @agasztronauta ♬ Ultimate life hacks - Kelly -The Life Bath

Tényleg ennyi lenne? Igen. Elég, ha a bennünk felgyülemlett feszültséget a csomag spagetti felé irányítjuk, és egy határozott mozdulattal a pulthoz csapjuk. Aztán már készülhet is a kedvenc receptünk.

Netán ezek közül az egyik?

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp és trükk:

Címlapról ajánljuk

További cikkek