9 variáció, ha minden vágyad egy adag sajtos csirkemell

Őrület fincsi sajtos csirkemelleket prezentálunk, hogy ne szenvedjetek hiányt gyors és egészen könnyed ebédötletekből!

Sajtos csirkemellre vágysz? Jó helyen böngészel, mert mi is! Legyen az penne, rakottas, ananászos vagy quesadilla, a lényeg, hogy a csirke és a sajt duója fixen jóllakat. Melyik sajtos csirkemellen akad meg a szemed?

  1. 1.

    Négyhagymás-tejszínes csirke

  2. 2.

    Tejszínes-kukoricás csirkemell

  3. 3.

    Gyors spenótos csirkemell rengeteg sajttal

  4. 4.

    Egyszerű Hawaii csirkemell

  5. 5.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  6. 6.

    Csirkés-brokkolis quesadilla

  7. 7.

    Öt hozzávalós parmezános csirkemell

  8. 8.

    Fehérjedús saláta

  9. 9.

    Lángosban sült csirkefalatok friss salátával

Még több sajtos hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek