Ryan Gosling trükkjével szuper krémes lesz a hummuszod

Napi Tippünket Ryan Goslingtól kölcsönöztük, aki egy interjú során árulta el, ő milyen praktikát alkalmaz, hogy szuperkrémes legyen a házi hummusza!

Vannak színészek, akiktől szívesen fogadjuk a főzéssel kapcsolatos tippeket, ilyen például Jennifer Garner, de azt őszintén bevalljuk, sosem gondoltuk volna, hogy egyszer Ryan Goslingtól fogunk zseniális tanácsot kapni. Pedig pontosan így történt, mint kiderült, a Barbie című film Kenje a konyhában is otthonosan mozog. Ryan Gosling legújabb filmjét, A kaszkadőrt népszerűsíti épp, és ennek keretében adott interjút, ami aztán egy váratlan fordulat következtében a sütésre terelődött. Ekkor hangzott el a zseniális tipp is, amellyel a valaha volt legkrémesebb házi hummuszt készítheted el.

Ryan Gosling tippjével a legkrémesebb házi hummuszt készítheted el / Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Ryan Gosling jégkockát ad a hummuszhoz

Filmbeli partnerével, Emily Blunttal nemrég az IMDb-nek adott interjút Gosling, amikor a riporter arról kezdte faggatni a színészt, milyen különleges képességei vannak. A válasz azonban Blunttól érkezett, aki viccesen megjegyezte, hogy milyen jól süt Gosling. A kérdés kapcsán az is kiderült, hogy a Szerelmünk lapjai sztárja egy különleges trükköt alkalmaz a krémes hummusz elkészítéséhez. Hogy mi ez? Jégkockát ad a hummusz hozzávalóihoz, mielőtt összeturmixolná, hogy simább, krémesebb legyen a végeredmény.

Még korábban volt egy marokkói éttermem, ahol megtanultam, hogy ha víz helyett jeget teszel a hummuszba, miközben turmixolod, akkor sokkal krémesebb lesz

– magyarázta.
@imdb

*searches for a non-creepy way to say we want to try one of Ryan's muffins* #TheFallGuy #RyanGosling #EmilyBlunt

♬ original sound - IMDb

Az általa említett marokkói étterem a Tagine Beverly Hills volt, amelyet Ben Benameur séffel közösen alapított.

Számos hírességet, köztük Meryl Streepet, Keanu Reevest és John Malkovichot is lencsevégre kapták már a Tagine-ban. Vajon a krémes hummusz az, ami ezeket a hírességeket is vonzotta?

Készíts otthon hummuszt:

Miért teszi krémesebbé a jégkocka a hummuszt?

Miben különbözik a jég a sima víztől ebben a receptben? Általában jeges vizet vagy aquafabát (csicseriborsóvizet) szoktunk csepegtetni lassan a turmixgépbe, hogy segítsük a krémes állag kialakulását. A jégkockák használata azonban azt jelenti, hogy ezt a lépést kihagyhatod, mivel a jég segít emulgeálni a csicseriborsót, és megkeményíti az olajat, így egy sűrű, krémes hummuszt kapsz.

Ha te is szívesen sütnél muffint:

A zseniális humuszos tippje mellett Gosling azt is bevallotta, hogy szeret sütni. „Úgy tud muffint sütni, mint senki más” – viccelődött Blunt. És az is kiderült, hogy még a pitetésztát is szép hullámosra tudja sütni...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Címlapfotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Forrásunk volt.


Konyhai tippek, amelyeket bizony érdemes megfogadni:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 krumplis ragu, ami nyáron sem terheli a gyomrot

A burgonya elsősorban úgy él a fejünkben, mint egy szénhidrátdús, elnehezítve laktató alapanyag, pedig belőle is főzhetünk olyan ragukat, egytálételeket, amelyek könnyedebbek. Például az alábbi krumplis ragukat.