Amikor az ember spárgát vesz, majd nekiáll vele főzni, szomorúan nézheti a zöldség letördelt végeit, amelyek egyre nagyobb halomban gyűlnek a ress, rügyes részektől elválasztva. Ha pazarlásnak tűnik, az azért van, mert ez bizony igenis pazarlás – legalábbis akkor, ha a kukába vagy a komposztba hajigáljuk a spárga letörögetett végeit. Persze ne legyünk ilyen maflák, inkább ismerjük meg azokat a recepteket, amelyek külön örülnek a zöldség fás feleslegének.
Nézd meg galériánkban, mely ételekben landolhat a spárgavég, a receptekért kattints a képre!





Ezekben a spárgás ételekben otthonra lelehetnek a zöldségvégek:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Hasznos konyhai tippek, amelyek jól jönnek majd: