7 hummuszhiba, ami keresztbe tesz a mártogatásnak

Ha nem a boltban vesszük, hanem otthon készítjük, bizony a hummusz néha kifoghat rajtunk. A Napi Tipp most bemutatja a legnagyobb hibákat, hogy legközelebb el tudjuk kerülni az összeset!

Nem is kérdés, hogy a házi hummusz mennyivel finomabb, mint a bolti: minimum fényévekkel. Persze csak akkor, ha sikerül mind az ízt, mind az állagot eltalálni – ugyanis mindkét területen könnyű megcsúszni, ha az ember nem figyel, improvizálni kezd, vagy nem elég türelmes. Lássuk hát, mely nagy buktatókat érdemes elkerülni a hummusz készítése során: van egy pár, tollakat, jegyzetfüzeteket elővenni!

Nézd meg galériánkban a tökéletes hummusz buktatóit!

Receptek a hummusz tökéletesítéséhez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai segítség vár rád ezekben a cikkekben:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.