Ha zsiradékról van szó, a vaj és az olaj közti út szerencsére abszolút nem egyirányú: ugyanúgy süthetünk olajjal, ahogy főzhetünk vajjal, ha a helyzet épp úgy kívánja. Gyakran azért cseréljük a tejterméket a növényi opcióra, mivel annak kedvezőbb ára lehetővé teszi, hogy akár nagyobb mennyiségben is gazdaságosan használjuk. És míg vannak olyan receptek, amelyek jól viselik az olajcserét, akadnak olyanok, amelyek szigorúan ragaszkodnak a vajhoz. Ismerjük meg őket!
Nézd meg galériánkban, mikor lehetséges a vaj-olaj cseréje, kattints a receptekért a képre!
Receptek, amelyekkel kísérletezhetsz:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Ezeket a hasznos konyhai tippeket is tedd el: