-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rakott karfiol727Kalória40.8gFehérje36.3gSzénhidrát46.5gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rakott kel457Kalória14.4gFehérje80.6gSzénhidrát9.3gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több cukkinis egytálétel494Kalória21.5gFehérje63.2gSzénhidrát15.8gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rakott kel625Kalória27.1gFehérje42.6gSzénhidrát39.7gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több rakott káposzta564Kalória30.6gFehérje46.5gSzénhidrát28.3gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rakott zöldség913Kalória40.7gFehérje53.2gSzénhidrát62.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rakott zöldség428Kalória27.1gFehérje30.5gSzénhidrát22gZsír
7 rizzsel rakott zöldség, ami aranybarnára sül a sütőben
Bárki is volt a rakott zöldségek kitalálója, nem győzünk hálálkodni neki. Minden megvan ezekben a könnyen összedobható ételekben: szaftosak, táplálóak, fűszeresek. Hússal vagy hús nélkül készítjük, teljesen mindegy, úgy is el fog fogyni az összes.