Egy régimódi köret

A polenta és a puliszka két régimódi köret - az egyik Olaszországban, a másik Erdélyben volt népszerű. A Konyhafőnök Junior miatt eszünkbe jutott - hoztunk pár ötletet hozzá!

A Konyhafőnök Junior mai adásában a pecsenyekacsa mája mellé kellett köretet készíteni. A versenyzők választhattak jázminrizs, bulgur, köles, vöröslencse és házi tarhonya közül - az egyikük pedig a kukoricadarát kapta. Mi lenne kézenfekvőbb köret kukoricadarából, főleg kacsamáj mellé, mint egy finom puliszka vagy polenta? Mi hoztunk 13 különböző mesterdarabot, hogy kedvetekre válogathassatok!

  1. Polenta
    adag
    Idő
    p
    Költség
    olcsó
    Nehézség
    könnyű
    104
    Kalória
    2g
    Fehérje
    19.2g
    Szénhidrát
    2.3g
    Zsír
    Még több polenta

Tudj meg még többen a Konyhafőnök Juniorról itt

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek