Egy nyárias rakott zöldség, amiért elkárhozna a csillagjegyed

Padlizsán, paradicsom, cukkini, gomba, spenót, burgonya, kelkáposzta, karfiol, minden van ezen a palettán, a recepteket pedig most a csillagok állása szerint osztottunk le nektek!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A kel is lehet nyárias! Készítsék a halak könnyedén, ez alapján:

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Rakjuk le a cukkinit vastagon rétegezve hússal és paradicsommal. A recept most a vízöntőké:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. A bakok a karfiolra szavaznak a héten, és milyen jól teszik:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Olaszos fogás a sajtot, padlizsánt és paradicsomot kedvelő nyilasoknak:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Glédában állnak a szezonális zöldségkarikák ebben a jénaiban. Jöhet, skorpiók?

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Amikor a magyaros rakott krumpli zöld köntöst kap friss spenótból, az hibátlan, ugye, mérlegek?

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Egy zöldségrakottas tésztával is készülhet, igaz, kedves szüzek?

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Kétféle sajt, mennyei szósz, spenót és padlizsán. Az oroszlánok tuti befutója ez a recept:

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Gyors, sajtos, brokkolis egytál a rákoknak:

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Az ikrek nem vetik meg a nyári, friss és ress zöldbabot sok tejföllel és darált hússal rakva:

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A bikák vágya az abszolút nyárias rakottas: lecsókrém kerül bele!

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ne feledd, kedves kos, hogy a portobello gombát, de a csiperkét vagy a laskát is használhatod húspótlóként:

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek