A pöttyös az igazi?

Nemcsak a boltban vehetjük meg, hanem változatos formában, akár otthon is könnyedén elkészíthetjük.

Hungarikumnak tekintjük, pedig valójában egy szovjet édesség, csak akkoriban még „glazirovannij szirok” néven emlegették. Gyermekkorunk nagy kedvence azonban az elmúlt évek alatt nem előnyére változott, hanem sokkal inkább spórolós lett. Rossz minőségű túróval és még rosszabb minőségű csokoládé- vagy kakaómassza bevonattal ejtettek foltot a hírnevén. Azért talán van remény, hiszen korábbi Túró Rudi tesztünkből kiderült, hogy van okunk a bizakodásra.

Annak, aki mégis inkább otthon próbálkozna meg a nosztalgikus ízélmények felkutatásával, itt van a 10 kedvenc Túró Rudit idéző receptünk!

 1. 1.

  Túró rudi alaprecept és ízvariációk

 2. 2.

  Túró Rudi torta Gizi konyhájából

 3. 3.

  Túró rudi őzgerincben

 4. 4.

  Túró rudis palacsinta

 5. 5.

  Poharas Túró Rudi

 6. 6.

  Túró rudi szelet sütés nélkül

 7. 7.

  Túró Rudi piskótarolád

 8. 8.

  Túró Rudi muffin

 9. 9.

  Formabontó túró rudi

 10. 10.

  Túrórudi szelet

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek