9 klasszikus piros leves, amit gyerekkorunk óta imádunk

A magyar konyha előszeretettel használ piros alapanyagokat. Legyen paprika, paradicsom, esetleg mindkettő, fantasztikus színű ételeket főzhetünk ezekkel a csodaszerekkel. Most a piros leveseket gyűjtöttük össze egy listába, hogy mindenki megfőzhesse a kedvencét. Többet is ér választani!

  1. 1.

    Tradicionális gulyásleves

  2. 2.

    Egyszerű paradicsomleves betűtésztával

  3. 3.

    Lebbencsleves Katharosz konyhájából

  4. 4.

    Magyaros burgonyagombóc-leves

  5. 5.

    Hagyományos zöldbableves

  6. 6.

    Lencseleves kolbásszal és zellerrel

  7. 7.

    Kolbászos krumplileves

  8. 8.

    Vegyes zöldséges borsóleves, habkönnyű grízgaluskával

  9. 9.

    "Kéttányéros" palócleves

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?