9 klasszikus piros leves, amit gyerekkorunk óta imádunk

A magyar konyha előszeretettel használ piros alapanyagokat. Legyen paprika, paradicsom, esetleg mindkettő, fantasztikus színű ételeket főzhetünk ezekkel a csodaszerekkel. Most a piros leveseket gyűjtöttük össze egy listába, hogy mindenki megfőzhesse a kedvencét. Többet is ér választani!

  1. 1.

    Tradicionális gulyásleves

  2. 2.

    Egyszerű paradicsomleves betűtésztával

  3. 3.

    Lebbencsleves Katharosz konyhájából

  4. 4.

    Magyaros burgonyagombóc-leves

  5. 5.

    Hagyományos zöldbableves

  6. 6.

    Lencseleves kolbásszal és zellerrel

  7. 7.

    Kolbászos krumplileves

  8. 8.

    Vegyes zöldséges borsóleves, habkönnyű grízgaluskával

  9. 9.

    "Kéttányéros" palócleves

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ne tedd a nyers krumplit a hűtőbe: kampány indul az...

Valószínűleg volt már olyan, hogy elgondolkodtunk a boltban, vajon biztonságos-e az étel, amit veszünk, miből van a csomagolása, honnan származik, vagy hogy mit jelentenek az E-számok a címkéjén. A bizonytalanságnak vége, van ugyanis egy honlap, ahol mindenre választ találunk.

Nosalty

További cikkek