8 formabontó péksütemény, ha túllépnél a kakaós csigán

Azért is rajongunk a péksüteményekért, főleg, ha háziak, és tudjuk, mi kerül beléjük, mert gyorsan áthidalhatjuk velük a regglit, tízórait is! Most különleges ízeket, formákat válogattunk!

Formabontó péksütemények! Mire gondolunk? Nincsen most kakaós csiga, túrós táska és virslis párna, ismerjétek meg az új hódítókat! Vaníliával, spenóttal, pisztáciával, kéksajttal kényeztetünk titeket formabontó péksütemény kínálónkban!

  1. 1.

    Spenótos-fetasajtos táskák

  2. 2.

    Sütőtökös zsemle

  3. 3.

    Málnás-pisztáciás csavartak

  4. 4.

    Meggyes-pudingos leveles papucs

  5. 5.

    Illatos gesztenyés táska

  6. 6.

    Burek, a Balkán csavart rétese

  7. 7.

    Paprikás sós kifli

  8. 8.

    Kétsajtos burek

Még több péksütmény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty