Egy paradicsomos tészta, ami boldoggá teszi a horoszkópod

Téged melyik recept tesz ma boldoggá? Minden csillagjegy párja extrán paradicsomos, különleges és ízletes, remek hétkezdő lesz, ha éhes vagy.

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A halak csípik a görög életérzést, és ki hibáztatná őket ezért?

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Csőben (de leginkább sütőben) sült rakott tészta a vízöntőknek:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. A bakok gnocchirajongása nem ismer határokat, ezúttal a paradicsomos változat a befutó:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Egy edény, sok spagetti és még több paradicsom meg sajt. A nyilasok tuti imádják majd:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Kicsit extrás paradicsomos tészta olajbogyóval (is) spékelve, a skorpiók örömére:

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Csak nem a mérlegeknek jutott a világ leghíresebb és legnépszerűbb tésztája?

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Tuti feldobja a szüzeket ez a néhány sűrűn paradicsomos, halas masni:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Az oroszlánok felültek a nosztalgiavonatra, és ma menzás milánóira vágynak:

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Mutatós, színes, organikus, rukkolás spagó a rákoknak:

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Egyszerű rakott tészta lasagne képében, sok cukkinivel társítva, az ikreknek sütve:

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A bikák hús iránti vágya tuti kielégül ezzel a kultikus recepttel:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét.Azonnal ide a kosoknak ezt a különleges, gyönyörű és padlizsános gnocchit!

Címlapról ajánljuk

További cikkek