12 tészta PARADICSOMMAL, amit vétek kihagyni

Penne, spagetti, nokedli, kagylótészta, vagy amelyiket a legjobban szereted, de mindenképpen sok paradicsommal, mely mellé mehet zöldfűszer, cukkini, darált hús, tőkehal, még akár vodka is. Próbáld ki valamelyik tésztánkat!

  1. 1.

    Paradicsomos tészta vodkával bolondítva

  2. 2.

    Tőkehalas-paradicsomos-fehérboros spagetti

  3. 3.

    Sült paradicsomos-fetás penne tészta

  4. 4.

    Paradicsomos-sajtos tészta

  5. 5.

    Cukkinis nokedli olasz paradicsomszósszal

  6. 6.

    Friss-paradicsomos bolognai spagetti

  7. 7.

    Vegán "alfredo" szószos tészta sült, balzsamecetes paradicsommal

  8. 8.

    Egyben sült fetás-paradicsomos tészta

  9. 9.

    Paradicsomos tészta olasz módra

  10. 10.

    Friss és gyors paradicsomos tészta

  11. 11.

    Paradicsomos tészta csirkefasírttal

  12. 12.

    Friss paradicsomos spagetti

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili