9+1 tipp, hogy mit kezdj a száraz kenyérrel!

Senki sem dicsekszik vele, de időről időre mindenki kidobja a megmaradt kenyeret. Ne tedd, hoztunk 10 tippet, hogy mit kezd a tegnapi kenyérrel!

A világon évente mintegy 3 milliárd vekni kenyeret adnak el - ennek minimum 25%-a a kukában landol. Az úgy körülbelül 750 millió kenyér. Hiába tudjuk, hogy nem kéne, sokszor egyszerűen új kenyeret veszünk, a régit meg kidobjuk. Összegyűjtöttük 10 legegyszerűbb tippet, hogy ez ne forduljon elő többet!

  1. 1.

    Paradicsomos bruschetta

  2. 2.

    Francia hagymaleves vajas pirítóssal

  3. 3.

    Welsh rabbit

  4. 4.

    Töltött hagyma

  5. 5.

    Fűszeres paradicsomleves sajtos krutonnal

  6. 6.

    Gazpacho Barcelonából

  7. 7.

    Sajtfondue

  8. 8.

    Krémsajttal töltött zellerszár

  9. 9.

    Ropogós kovászos uborka

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!