9+1 tipp, hogy mit kezdj a száraz kenyérrel!

Senki sem dicsekszik vele, de időről időre mindenki kidobja a megmaradt kenyeret. Ne tedd, hoztunk 10 tippet, hogy mit kezd a tegnapi kenyérrel!

A világon évente mintegy 3 milliárd vekni kenyeret adnak el - ennek minimum 25%-a a kukában landol. Az úgy körülbelül 750 millió kenyér. Hiába tudjuk, hogy nem kéne, sokszor egyszerűen új kenyeret veszünk, a régit meg kidobjuk. Összegyűjtöttük 10 legegyszerűbb tippet, hogy ez ne forduljon elő többet!

  1. 1.

    Paradicsomos bruschetta

  2. 2.

    Francia hagymaleves vajas pirítóssal

  3. 3.

    Welsh rabbit

  4. 4.

    Töltött hagyma

  5. 5.

    Fűszeres paradicsomleves sajtos krutonnal

  6. 6.

    Gazpacho Barcelonából

  7. 7.

    Sajtfondue

  8. 8.

    Krémsajttal töltött zellerszár

  9. 9.

    Ropogós kovászos uborka

Legújabb receptek

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hortobágyi kolbászos palacsinta

A hortobágyi húsos palacsinta egy magyar ételspecialitás, amit pörkölttel szoktak tölteni, na most én kolbászos töltelékkel készítettem, ami igen ízletes lett, az egyébként is finom ...

Címlapról ajánljuk

Ezt neked is tudnod kell, ha szereted a banánt: fontos...

Már érvénybe lépett az Európai Unió új szabályozása, ami egy kis megnyugvást jelent majd a vásárlók számára. Arról már korábban is írtunk, hogy kötelező megjelölni a gyümölcsök származási helyét, de a banánnal kapcsolatban további információkat kell feltüntetni a címkén.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...