9+1 tipp, hogy mit kezdj a száraz kenyérrel!

Senki sem dicsekszik vele, de időről időre mindenki kidobja a megmaradt kenyeret. Ne tedd, hoztunk 10 tippet, hogy mit kezd a tegnapi kenyérrel!

A világon évente mintegy 3 milliárd vekni kenyeret adnak el - ennek minimum 25%-a a kukában landol. Az úgy körülbelül 750 millió kenyér. Hiába tudjuk, hogy nem kéne, sokszor egyszerűen új kenyeret veszünk, a régit meg kidobjuk. Összegyűjtöttük 10 legegyszerűbb tippet, hogy ez ne forduljon elő többet!

 1. 1.

  Paradicsomos bruschetta

 2. 2.

  Francia hagymaleves vajas pirítóssal

 3. 3.

  Welsh rabbit

 4. 4.

  Töltött hagyma

 5. 5.

  Fűszeres paradicsomleves sajtos krutonnal

 6. 6.

  Gazpacho Barcelonából

 7. 7.

  Sajtfondue

 8. 8.

  Krémsajttal töltött zellerszár

 9. 9.

  Ropogós kovászos uborka

Címlapról ajánljuk

„Mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért, és az ételekhez...

Régi-új együttműködés vette kezdetét december elején a BudaParton, mikor megnyitott a SHO restaurant, bar & cafe. Koltai Gábor, akinek a nevéhez kötődik a Vigyázó Ferenc utcai MÁK restaurant és a SHO BEACH, Budapest első természetes vízi strandja is, új helyett nyitott Budapest egyik dinamikusan fejlődő részében, és újra Huszár Krisztiánnal várják a magas minőségű bisztrókonyhára vágyó közönséget. Hogy sikerült a nyitás? Mi különbözteti meg a három Michelin-csillagos éttermet a csillag nélkülitől? Mi hiányzik a magyar gasztronómiai palettáról? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk.

Nosalty

További cikkek