9+1 tipp, hogy mit kezdj a száraz kenyérrel!

Senki sem dicsekszik vele, de időről időre mindenki kidobja a megmaradt kenyeret. Ne tedd, hoztunk 10 tippet, hogy mit kezd a tegnapi kenyérrel!

A világon évente mintegy 3 milliárd vekni kenyeret adnak el - ennek minimum 25%-a a kukában landol. Az úgy körülbelül 750 millió kenyér. Hiába tudjuk, hogy nem kéne, sokszor egyszerűen új kenyeret veszünk, a régit meg kidobjuk. Összegyűjtöttük 10 legegyszerűbb tippet, hogy ez ne forduljon elő többet!

  1. 1.

    Paradicsomos bruschetta

  2. 2.

    Francia hagymaleves vajas pirítóssal

  3. 3.

    Welsh rabbit

  4. 4.

    Töltött hagyma

  5. 5.

    Fűszeres paradicsomleves sajtos krutonnal

  6. 6.

    Gazpacho Barcelonából

  7. 7.

    Sajtfondue

  8. 8.

    Krémsajttal töltött zellerszár

  9. 9.

    Ropogós kovászos uborka

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

A friss zöldfűszerekkel való főzés 4 szabálya

Fűszerek nélkül elég unalmas lenne a főzés, ezt szerintem senki nem tagadja. A szárított ízesítők mellett pedig a friss növények az igazi nagyágyúk a konyhában. Ugyan tárolásuk kissé macerás, de minden törődést meghálálnak fantasztikus aromájukkal, ha megfelelően bánunk velük.

Lakos Benedek

További cikkek