A nagy karácsonyi kérdőív

Ha Te is kitöltötted A nagy karácsonyi kérdőívünket, most megtudhatod, megnyerted-e a Nosalty Webshop ajándékcsomagok egyikét!

Nyakunkon az ünnepek, érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni mindent, hogy ne váljon ez az időszak stresszel telivé. Állj meg most egy picit, pihenj, és nézd meg a nyertesek listáját,hátha tiéd lett a 3 Nosalty Webshop nyereménycsomagból valamelyik, vagy a 10 db NoSalty bevásárlótáska egyike!

Kisorsoltuk a nyerteseket!A karácsonyi menüből idén sem maradhat ki a halászlé, a mákos guba, de az igazi nagyágyúk sem, mint a bejgli, hókifli és töltött káposzta. Áruld el nekünk, hogy Te mivel készülsz az ünnepekre!

Karácsonyi receptötletek

És te tudod? Segíts másoknak is!

Hogyan díszítsek mézeskalácsot dombormintával?

A tavalyi karácsony az édes és sós sütikről szólt. A legnézettebb receptek a bögrés vajas pogácsa, a linzerés a mézes-tejfölös pudingos szeletvoltak. Emellett sokan kerestek még ötleteket amézeskalácskészítéséhez, és nem kevesen voltak kíváncsiak a tökéletes töltött káposztatitkára sem.

A húsételek közül a mézes-narancsos csirkecombok, a ropogós, omlós kacsacomb körtévelés a gesztenyével töltött pulykavoltak a legnépszerűbbek.

Mi a helyzet a levesekkel? Karácsony előtt a halászlé mellett sokatokat érdekeltek a ragulevesek és a sütőtökkrémlevesek receptjei is.

Te tudod? Oszd meg másokkal is!

Meddig pihentessem a bejglit?

Karácsonyi ajándékötletek a NoSalty Webshopból

Sorsolás: 2015. december 17-én. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a Játékszabályzatotés aNoSalty.hu látogatói feltételeit.

...és a nyeremények:

1. csomag tartalma (értéke: 25.000 Ft):

2. csomag tartalma (értéke: 20.000 Ft):

3. csomag tartalma (értéke: 15.000 Ft):

Látogass el ide is - minden, ami sütés!

Kisorsoltuk a nyerteseket!

1. csomag:

Golyhovics Dóra

2. csomag:

Boros Judit

3. csomag:

Halasi Bianka

Reisenthelbevásárlótáskát nyert:

  • Jankó Krisztina
  • Köntzey Mercedes
  • Prantner Ivett
  • Bodrogi Mária
  • Kárai Szilvia
  • Gombár János
  • Komlósi Gergely
  • Papp Jánosné
  • Faddi Márta
  • Monosotori Mária

Anyereményeketajátékbanmegadottcímekrepostázzuk! Gratulálunkmindenkinek,és kellemesünnepeketkívánunk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

5 tipp, hogyan használd fel a mandarin héját

A mandarin héjára nem sokan gondolunk úgy, mint újrahasznosítható alapanyag, pedig igazán sokszínű a felhasználása. Ha eddig nálad is a kukában landolt, akkor olvass tovább, és lesd meg, mi mindenre tudod használni a tél egyik kedvencének héját!

Balogh Lilla

További cikkek

5 trükk, ami az egyszerű köretedből elegáns ünnepit varázsol

Ha ünnep van, úgy érezhetjük, hogy mindenből a legszebbet, a legelegánsabbat kell elővenni, legyen az étkészlet, jókedv vagy éppenséggel köret. Persze az idő vagy a pénz nem mindig adott minderre: nézzük meg hát, hogy lesz a szerény karácsonyi köretből (pofonegyszerűen) elegáns!