Ezt a mézeskalácsot választja idén a horoszkópod

A csillagok idén sem hagytak minket ötlet híján, ha esetleg elbizonytalanodtunk volna, melyik mézeskalácsot szeretnénk megsütni az ezer változat közül.

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Nagyon várta, hogy eljöjjön az év legszebb időszaka, szóval a halaknak a hagyományos változat jutott:

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Semmi méz.?? Na de akkor hogy készül? Lesd meg, süsd meg!

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Bizony, az egyszerűséget kedvelőknek jó hír, hogy a mézeskalács is lehet bögrés!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. A glutén- és laktózérzékeny nyilasoknak (is) kedvezünk ezzel a recepttel:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A hagyományosnál nincs is jobb! Ha van kedved, díszítsd cukormázzal, de semmi sem kötelező!

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Sima keksz formájú kalácskák, melyeket sima pogácsakiszúróval is elkészíthetsz!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Az egyik legszebb recept az oldalról, fehér-piros felállásban:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Csodásan festenek ezek a hófehérre mázolt darabok a szintén fehér gyöngyökkel!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Mézeskalács, ami még gyors is? Jöhet!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Az ikreknek egy pazar, fényes, ropogósan puha erdélyi mézeskalács jut idén:

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A mézeskalácsok egyik jellemzője, hogy minél többet állnak a lezárt dobozban, annál puhábbak lesznek. Na most, ez a recept egyből puha élményt nyújt!

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Glutén nélkül is lehet gyönyörű, sőt, hibátlan darabokat sütni!

Címlapról ajánljuk

További cikkek