9 tipikus, tartalmas vasárnapi leves, ami békésen eltelít

Egy hatalmas tányér tartalmas levessel mi már maradéktalanul boldogok vagyunk, főleg, ha vasárnap kanalazhatjuk, amikor kis pihenés is kijárhat utána.

A tartalmas levesek a világ legjobb ételei közé tartoznak: megfőzni őket egy zen-utazással is felér, elfogyasztani őket maga a boldogság, plusz előnyük pedig, hogy elég utánuk egy desszert, sőt, talán még az sem szükséges. Melyik tartalmas leves a választottad?

 1. 1.

  Babgulyás

 2. 2.

  Bajai halászlé házi gyufametélttel

 3. 3.

  Konok kunok gulyásleves

 4. 4.

  Mexikói zöldségleves tortillával és tequilával

 5. 5.

  A (majdnem) eredeti Újházi-tyúkhúsleves

 6. 6.

  Hagyományos babgulyás

 7. 7.

  Magyaros burgonyagombóc-leves

 8. 8.

  Kolbászos lebbencsleves

 9. 9.

  Tradicionális gulyásleves

Még több tartalmas leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?