Ha szeretnéd megkönnyíteni a saját életed, ezentúl így nyisd ki a konzerveket

Egy új nap, egy újabb sorsfordító TikTok gasztrotrükk. Felkészülnek a konzervdobozok, amiket ezentúl teljesen máshogy fogsz kinyitni!

Összeszámolni is nehéz lenne, mennyi új gasztrotrükköt köszönhetünk a TikTok-videóknak, amelyek varázsa éppen abban rejlik, hogy egyszerűek, mégis teljesen átírják azt, amit egy-egy dologról addig gondoltunk. Ilyen volt például a szemeteszsákos videó, ami arra mutatott rá, hogy egész életünkben rosszul tettük be a kukába vagy az a rövid kis szösszenet, ami elmagyarázta, hogy mire is való ténylegesen a kis kiálló rész a krumplihámozón. És amikor azt gondolnánk, hogy már újat biztosan nem lehet mutatni, mindig rácáfolnak a TikTok-felhasználók. Jelen esetben a konzerv kinyitásának egy fényévekkel könnyebb módját sajátíthatjuk el.

Ha szeretnéd megkönnyíteni a saját életed, ezentúl így nyisd ki a konzerveket

Az @alanwood01 nevű felhasználó osztotta meg a bölcsességet profilján, mégpedig, hogy miként lehet kényelmesen kinyitni egy konzervdobozt. A videó azért is jó, mert egymás mellett mutatja a megszokott, mindenki által alkalmazott módszert és a sajátját, így jól látható a különbség, ugyanis csak egy apró kézmozdulat az eltérés, a hatás mégis óriási.

@alanwood01

#duet with @alanwood01 #fyp #fypシ #lifehack #hack #hacksoflife #tiktokhacks #youdecide #chooseone

♬ original sound - Mr. Porpilia

Ő ugyanis fogja, és elforgatja magát a konzerv fülét, mielőtt elkezdené felfelé húzni, a videó alapján pedig látszik, hogy így sokkal könnyebben megy a kinyitás. A kommentek vegyesek a videó alatt, és persze mindkét módszer ugyanarra a végeredményre vezet, vagyis ugyanúgy hozzáférünk a konzerv tartalmához, mégis, ez a kis trükk a látottak alapján sokkal kényelmesebbé és logikusabbá (pont azért lehet elforgatni a fület) teszi a folyamatot.

Forrásunk volt


További konyhai trükkös cikkeket itt találsz:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek