Kiderült, egész életünkben rosszul használtuk a szemeteszsákot – itt a bizonyíték!

Lehet egy kukászsákot jól és rosszul is betenni a kukába? Nos, úgy tűnik igen, de semmi pánik, ez a TikTok-videó azt is megmutatja, hogy mi a helyes mód!

A TikTok még azok életét is megváltoztatta, akik nem regisztráltak a platformra: olyan konyhai és háztartási trükkök látnak napvilágot, amelyek felülírnak mindent, amit eddig gondoltunk. Ott van például a palacsinta sütésének radikálisan új módja, vagy a trükk, amivel biztosan nem folyik szét a tükörtojás sárgája. De az olyan tippekért is rajongunk, amelyek megkönnyítik a takarítást, így például forradalmi volt az a videó, amely a paradicsomszószos dobozok kitisztításának módját mutatta be. Egy új videóban pedig egy nő azt mutatja be, hogy valójában egész életünkben rosszul tettük a zsákot a kukába. Szóhoz sem jutunk!

Egész életünkben rosszul használtuk a szemeteszsákot?

A @ch0zi nevű TikTok-felhasználó (és további 2,9 millió ember) szerint, aki megnézte a videót, bizony van helyes és helytelen módja a szemeteszsák használatának, és a legtöbben mindezidáig nem úgy csináltuk, ahogy azt kellett volna.

@ch0zi

Bro. Who knew?? Garbage bags have an inside out mode?? Lmaoo. My life is a changed

♬ Coming of Age - Blondes

Eddig valószínűleg csak kinyitottad a zsákot, úgy, ahogy volt, beletetted a kukába, és kész. Hitted te.

A videóban azonban látszik, hogy valójában a zsák száját kell ráhelyezni a kuka peremére, hogy úgy álljon, mint egy sapka, majd ezután belenyomkodni a kilógó részt a kukába. A végeredmény első pillantásra ugyanaz, mint az eddig megszokott módszerrel. Van azonban egy fontos különbség.

A kukászsákok valójában kifordítva érkeznek, vagyis ha megnézed őket, akkor a varrásuk kifelé áll, és ha csak simán beleteszed a kukába, akkor úgy is marad. Ezzel a most bemutatott megoldással azonban visszafordítod, a varrás kerül belülre, és így az eredeti rendeltetése szerint lesz benne a kukában a zsák. Plusz, ezzel a módszerrel nem is kell rázogatnod a zsákot, hogy szétjöjjön a két összetapadt fele... Mondtuk, hogy zseniális!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


További konyhai trükkös cikkeket itt találsz:

Forrásunk volt

Címlapról ajánljuk

Mutatjuk a legfinomabb rántott húst kínáló éttermeket

Lehet bundásnak vagy rántottnak nevezni, ehetjük papírtálcáról vagy tányérról, de egy biztos, hogy az egyik legnagyobb kedvencünk a rántott hús. Éppen ezért a Dining Guide Top 100 Étteremkalauz idén külön figyelmet szentelt ennek a fogásnak, és toplistát készített a legjobb rántott húst kínáló helyekről.

Nosalty

További cikkek