Mozzarellát reszelnél? Ezzel a trükkel megy, mint a karikacsapás

A puha sajtok reszelése olyan kihívás, amibe sokszor inkább nem is vág bele az ember. Ezzel a trükkel azonban pofonegyszerűen megbirkózhatsz ezzel a feladattal.

A kemény sajtok reszelésére már láttunk praktikákat, de itt az ideje, hogy az igazi kihívást tartogató puha sajtokra is sor kerüljön. Mert hát lehet jobbat elképzelni, mint a reszelt mozzarella például egy pizzán vagy sült padlizsánon? Ha te is frissen reszelnéd magadnak a mozzarellát az ételekhez, akkor ez a TikTok-trükk igazi megváltás lesz!

Mozzarellát reszelnél? Ezzel a trükkel megy mint a karikacsapás

August DeWindtnek, a There.Food.At.Home nevű TikTok-csatorna tulajdonosának köszönhetjük mindezt a tudást, a módszer pedig meglepően egyszerű, mégis hatásos.

Valahol még egy kicsit idegesítő is, hogy korábban senkinek sem jutott ez az eszébe.

Hogy mi is a trükk?

Mielőtt arra kerülne a sor, hogy le kelljen reszelni, fél órára a fagyasztóba teszi a mozzarellát, ezáltal megkeményedik, és sokkal könnyebb lesz ez a folyamat. Ezt a videó is remekül demonstrálja:

@theres.food.at.home

How to shred softer cheeses.

♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Szóval, felejtsd el az olcsó, előre reszelt mozzarellát, és inkább végezd el ezt a feladatot otthon te magad villámgyorsan és egyszerűen olyan mozzarellából, amit te választottál!

Ha pedig mást is kipróbálnál mozzarellával, ezt ajánljuk:

Forrásunk volt.


Ezek a praktikák is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...