Mozzarellát reszelnél? Ezzel a trükkel megy, mint a karikacsapás

A puha sajtok reszelése olyan kihívás, amibe sokszor inkább nem is vág bele az ember. Ezzel a trükkel azonban pofonegyszerűen megbirkózhatsz ezzel a feladattal.

A kemény sajtok reszelésére már láttunk praktikákat, de itt az ideje, hogy az igazi kihívást tartogató puha sajtokra is sor kerüljön. Mert hát lehet jobbat elképzelni, mint a reszelt mozzarella például egy pizzán vagy sült padlizsánon? Ha te is frissen reszelnéd magadnak a mozzarellát az ételekhez, akkor ez a TikTok-trükk igazi megváltás lesz!

Mozzarellát reszelnél? Ezzel a trükkel megy mint a karikacsapás

August DeWindtnek, a There.Food.At.Home nevű TikTok-csatorna tulajdonosának köszönhetjük mindezt a tudást, a módszer pedig meglepően egyszerű, mégis hatásos.

Valahol még egy kicsit idegesítő is, hogy korábban senkinek sem jutott ez az eszébe.

Hogy mi is a trükk?

Mielőtt arra kerülne a sor, hogy le kelljen reszelni, fél órára a fagyasztóba teszi a mozzarellát, ezáltal megkeményedik, és sokkal könnyebb lesz ez a folyamat. Ezt a videó is remekül demonstrálja:

@theres.food.at.home

How to shred softer cheeses.

♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Szóval, felejtsd el az olcsó, előre reszelt mozzarellát, és inkább végezd el ezt a feladatot otthon te magad villámgyorsan és egyszerűen olyan mozzarellából, amit te választottál!

Ha pedig mást is kipróbálnál mozzarellával, ezt ajánljuk:

Forrásunk volt.


Ezek a praktikák is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?