Kiderült, hogy nem csak úgy lehet kézzel habot verni, ahogy eddig csináltuk

Azt hitted, hogy a kézi habverő használata magától értetődő? Akkor nézd meg ezt a videót, és garantáltan megváltozik a véleményed.

A pár másodperces TikTok-videóknak köszönhetően mindannyian egy kicsit többet tudunk a világ működéséről, például azt, hogy miként kell megfelelően használni a krumplihámozót vagy épp azt, hogy a szemeteszsákot hogyan is kell rendeltetésszerűen a kukába helyezni. A platform a konyhai praktikák terén is számos érdekes és életmentő tippel ajándékozott meg minket, lásd például azt a videót, amiben megmutatják, hogyan lehet tökéletesen elkészíteni a tükörtojást. A legjobb ezekben, hogy roppant egyszerűek, és igazából nem is tudtuk, hogy lehet másképp is csinálni ezeket a dolgokat. Ezúttal a habverő profi és hatékony használatának mikéntjéről hullott le a lepel.

Házi tejszínhabot készítenél, vagy épp a tojásfehérjét kell felverned kézzel? Senkinek sem tartozik ez a kedvenc konyhai feladatai közé, fárasztó a csuklónak és a karnak, és néha tényleg kilátástalannak tűnhet. Szerencsére videójában @Thedudecancook nevű felhasználó megmutatta, hogy hogyan csinálják ezt a profik – nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, sokkal egyszerűbb ez a módszer.

@thatdudecancook

Did you know about this??!! #kitchenhacks #learnfromme #cookingtips

♬ Them Changes - Thundercat

A legtöbben, akik fogtunk habverőt a kezünkben, valószínűleg a tál alján tartottuk azt, és körbe-körbe próbáltuk mozgatni. Nos, ez a módszer alapjaiban elhibázott: a tálat kb. 45 fokos szögben kell tartani, és a habverőt nem körbe, hanem fel-alá mozgatni.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


További konyhai trükkös cikkeket itt találsz:

Forrásunk volt

Hirdetés

Támogatott tartalom

Borzongató musical a nyári hőségben: Rebecca a Szegedi Szabadtérin

Újabb nagyszabású, magával ragadó zenés előadást mutat be a Szegedi Szabadtéri Játékok. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebeccája A Manderley-ház asszonyát, Daphne du Maurier bestsellerét álmodja musicalszínpadra. Béres Attila bemutatója azonban nemcsak a világhírű regény – vagy éppen a Hitchcock nevéhez fűződő filmfeldolgozás – rajongóinak tartogat izgalmas pillanatokat!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek