Kinder meglepetés házilag!

A boltban kapható Kinder édességek házilag is elkészíthetőek. Mikor máskor, mint most, Húsvétkor. Lepd meg vele a gyerekeidet, sőt, az egész családot!

A méltán népszerű hűtött szeleteket olyannyira megkedveltük kis hazánkban, hogy lassan minden anyukának van egy saját receptje valamelyik változatára. Szerencsére ezeket a kitűnően kidolgozott leírásokat gyakran meg is osztják itt a Nosalty oldalán. Ennek sokan nagyon örülünk, és kamatoztatjuk a megszerzett tudást. Főleg így, Húsvét táján, amikor nagyon sok finomságot szeretnénk egy csokorba gyűjteni a kicsik kedvéért! De nem kell aggódni, az egész család imádja majd az ötletet, na és persze a házi készítésű finomságokat az ünnepi asztalon!

 1. 1.

  Kókuszos kinder kocka

 2. 2.

  Kinder tejszelet - ahogy Klivi készíti

 3. 3.

  Kinderszív Iluskától

 4. 4.

  Mogyorós kinder bueno szelet

 5. 5.

  Kinder süti Mara konyhájából

 6. 6.

  Sült Kinder Maxi King

 7. 7.

  Karamellás kinder süti

 8. 8.

  Kinder Bueno torta Évi néni konyhájából

 9. 9.

  Kinder Pingui házilag

 10. 10.

  Kinder tejszelet torta

 11. 11.

  Kinder pingui torta DuCsi konyhájából

 12. 12.

  Poharas kinder pingui

Olvastad már?

Top 25 házi édesség nyuszikereséshez

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

7 étterem isteni nyári főzeléke, a legjobb séfektől

Ha egy igazán jó étterem étlapján főzeléket láttok, szavazzatok neki bizalmat! Jó eséllyel pezsdítő élmény vár rátok: a séfek egyik izgalmas, új terepe a menzásnak elkönyvelt főzelékek felújítása, ha úgy tetszik, újragondolása. Így kerül szexin roppanós elem a sokat kárhoztatott paradicsomos káposztára, és így születik többféle textúrából összeállított krumplifőzelék. Most 7 éttermet ajánlunk, ahol csoda főzelékeket ehettek!

Nosalty

További cikkek