Kinder meglepetés házilag!

A boltban kapható Kinder édességek házilag is elkészíthetőek. Mikor máskor, mint most, Húsvétkor. Lepd meg vele a gyerekeidet, sőt, az egész családot!

A méltán népszerű hűtött szeleteket olyannyira megkedveltük kis hazánkban, hogy lassan minden anyukának van egy saját receptje valamelyik változatára. Szerencsére ezeket a kitűnően kidolgozott leírásokat gyakran meg is osztják itt a Nosalty oldalán. Ennek sokan nagyon örülünk, és kamatoztatjuk a megszerzett tudást. Főleg így, Húsvét táján, amikor nagyon sok finomságot szeretnénk egy csokorba gyűjteni a kicsik kedvéért! De nem kell aggódni, az egész család imádja majd az ötletet, na és persze a házi készítésű finomságokat az ünnepi asztalon!

 1. 1.

  Kókuszos kinder kocka

 2. 2.

  Kinder tejszelet - ahogy Klivi készíti

 3. 3.

  Kinderszív Iluskától

 4. 4.

  Mogyorós kinder bueno szelet

 5. 5.

  Kinder süti Mara konyhájából

 6. 6.

  Sült Kinder Maxi King

 7. 7.

  Karamellás kinder süti

 8. 8.

  Kinder Bueno torta Évi néni konyhájából

 9. 9.

  Kinder Pingui házilag

 10. 10.

  Kinder tejszelet torta

 11. 11.

  Kinder pingui torta DuCsi konyhájából

 12. 12.

  Poharas kinder pingui

Olvastad már?

Top 25 házi édesség nyuszikereséshez

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Színes-illatos citrussaláta, amitől biztosan boldogabb lesz a tél

A tél nem éppen a salátázás időszaka, legalábbis papíron, a színekre, harsanós zöldekre és gyümölcsökre, a vitaminra (na meg a karcsúbb alakra) viszont ilyenkor is vágyunk, sőt. Főzzünk abból ami van, azaz jelen esetben főznünk sem kell: használjuk ki a szezon gyümölcseit, és dobjunk össze egy nagyon pikáns, nagyon színes citrussalátát édesköménylevelekkel!

Hering András

További cikkek

Ez történik, ha egy hónapig nem eszel húst és tejterméket

Egyre többen kezdik a hús elhagyásával az új évet: a Veganuár évről évre népszerűbbé válik, ami nem csoda, a húsfogyasztás visszafogása az egészségnek is jót tesz. Más kérdés, hogy a veganizmusnak milyen előnyei és hátrányai vannak – de az biztos, hogy rövid távon kifejezetten hasznos elhagyni az állati eredetű termékeket.