Ki mondta, hogy a fasírtba kell a hús?

Jön a tavasz, ideje visszafogni a húsevést. Egyik legjobb megoldás a zöldségfasírt - húsmentes, gyors, és nagyon finom!

Sokan azzal az indokkal veszik vissza a zöldségevést télen, hogy nincsenek szezonális termékek. Ez egyáltalán nem igaz! Ráadásul ezek a zöldségek mind alkalmasak fasírtnak, úgyhogy bátran álljunk neki vega fasírtot gyártani. Főzelékhez, saláta mellé, de egy szendvicsben is jó szolgálatot tesznek.

  1. 1.

    Sajttal töltött kölesropogós

  2. 2.

    Zöldséges bhajiya

  3. 3.

    Brokkolifasírt pirított magvakkal

  4. 4.

    Céklafasírt

  5. 5.

    Csicseriborsó gombóc

  6. 6.

    Fehérbabos zöldségfasírt

  7. 7.

    Karfiolkrokett majonézes kukoricával

  8. 8.

    Kuszkuszos sütőtökfasírt

  9. 9.

    Padlizsánfasírt ricottás mártogatóval

  10. 10.

    Édesburgonyás répafasírt sütőben sütve

  11. 11.

    Gombás burgonyakrokett sajtmártással

  12. 12.

    Gombás cukkinis fasírt nyers céklasalátával

  13. 13.

    Kelkáposzta fasírt

  14. 14.

    Petrezselymes tojásfasírt

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek