Ki mondta, hogy a fasírtba kell a hús?

Jön a tavasz, ideje visszafogni a húsevést. Egyik legjobb megoldás a zöldségfasírt - húsmentes, gyors, és nagyon finom!

Sokan azzal az indokkal veszik vissza a zöldségevést télen, hogy nincsenek szezonális termékek. Ez egyáltalán nem igaz! Ráadásul ezek a zöldségek mind alkalmasak fasírtnak, úgyhogy bátran álljunk neki vega fasírtot gyártani. Főzelékhez, saláta mellé, de egy szendvicsben is jó szolgálatot tesznek.

  1. 1.

    Sajttal töltött kölesropogós

  2. 2.

    Zöldséges bhajiya

  3. 3.

    Brokkolifasírt pirított magvakkal

  4. 4.

    Céklafasírt

  5. 5.

    Csicseriborsó gombóc

  6. 6.

    Fehérbabos zöldségfasírt

  7. 7.

    Karfiolkrokett majonézes kukoricával

  8. 8.

    Kuszkuszos sütőtökfasírt

  9. 9.

    Padlizsánfasírt ricottás mártogatóval

  10. 10.

    Édesburgonyás répafasírt sütőben sütve

  11. 11.

    Gombás burgonyakrokett sajtmártással

  12. 12.

    Gombás cukkinis fasírt nyers céklasalátával

  13. 13.

    Kelkáposzta fasírt

  14. 14.

    Petrezselymes tojásfasírt

Címlapról ajánljuk

„Mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért, és az ételekhez...

Régi-új együttműködés vette kezdetét december elején a BudaParton, mikor megnyitott a SHO restaurant, bar & cafe. Koltai Gábor, akinek a nevéhez kötődik a Vigyázó Ferenc utcai MÁK restaurant és a SHO BEACH, Budapest első természetes vízi strandja is, új helyett nyitott Budapest egyik dinamikusan fejlődő részében, és újra Huszár Krisztiánnal várják a magas minőségű bisztrókonyhára vágyó közönséget. Hogy sikerült a nyitás? Mi különbözteti meg a három Michelin-csillagos éttermet a csillag nélkülitől? Mi hiányzik a magyar gasztronómiai palettáról? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk.

Nosalty

További cikkek