Kedvenc sós palacsintáink

A sós palacsinta finom, laktató, és nagyon variálható. Mi most 15 különböző ötletet hoztunk nektek, amivel meglephetitek a családot!

A Konyhafőnök Junior mai adásában a kis séfeknek Pataky Péter mutatta meg, hogyan kell hortobágyi húsos palacsintát készíteni. Bár a hortobágyi nem kifejezetten nehéz, igényelhet némi konyhai előképzést a készítése - elsőre biztosan. A húsos palacsintától beindult a mi fantáziánk is, úgyhogy hoztunk 15 mennyei sós palacsintát - tekerve, toronyként, vagy éppen csőben sütve!

 1. 1.

  Trikolor palacsintatorony

 2. 2.

  Húsos rakott palacsinta

 3. 3.

  Rántott palacsinta Marzocco konyhájából

 4. 4.

  Palacsinta gombával és krumplival töltve

 5. 5.

  Sonkás palacsintarakottas

 6. 6.

  Zöldséges palacsintabatyu snidlingmártással

 7. 7.

  Hortobágyi húsos palacsinta Dacotától

 8. 8.

  Újhagymás répapalacsinta

 9. 9.

  Spenótos-sonkás palacsintatekercsek

 10. 10.

  Bakonyi húsos palacsinta

 11. 11.

  Házisonkás palacsintabatyu

 12. 12.

  Bolognai palacsinta

 13. 13.

  Sonkás palacsintatekercsek

 14. 14.

  Sós rakott palacsinta

 15. 15.

  Palacsinta gombás csirkemájjal

A Konyhafőnök Juniorról itt tudhatsz meg többet!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.