Húsvéti maradékmentő fogások, hogy semmi ne vesszen kárba

Az ünneplés egy grandiózus és elegáns procedúra, persze mindemellett nem árt, ha tudatossá is tesszük: például az alábbi húsvéti maradékmentő fogások segíthetnek ebben, felhasználhatjuk velük az árva maradványokat.

A morzsaparti még sosem volt olyan egyszerűen nagyszerű, mint amilyenné az alábbi maradékmentő húsvéti fogások teszik. A kalácsvégek, sonkaszeletek (no, meg persze a főzőlé), süteményszélek és árván maradt főtt tojások mind felhasználásra kerülnek, semminek nem kell majd a szemetesben végeznie, ha színre lépnek a maradékmentő húsvéti fogások.

Még több húsvéti recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek