Húsvéti maradékmentő fogások, hogy semmi ne vesszen kárba

Az ünneplés egy grandiózus és elegáns procedúra, persze mindemellett nem árt, ha tudatossá is tesszük: például az alábbi húsvéti maradékmentő fogások segíthetnek ebben, felhasználhatjuk velük az árva maradványokat.

A morzsaparti még sosem volt olyan egyszerűen nagyszerű, mint amilyenné az alábbi maradékmentő húsvéti fogások teszik. A kalácsvégek, sonkaszeletek (no, meg persze a főzőlé), süteményszélek és árván maradt főtt tojások mind felhasználásra kerülnek, semminek nem kell majd a szemetesben végeznie, ha színre lépnek a maradékmentő húsvéti fogások.

  1. 1.

    Krémes tojássaláta egyszerűen

  2. 2.

    Húsvéti töltelék gazdagon

  3. 3.

    Maradékmentő kókuszgolyó

  4. 4.

    Gyors töltelék húsok mellé

  5. 5.

    Sonkás-hagymás-tojásos rakott tészta

  6. 6.

    Szupergyors sonkás-gombás tészta

  7. 7.

    Sonkás-sajtos-mustáros krumplitekercsek

  8. 8.

    Maradékmentő sonkás rakott tészta

  9. 9.

    Húsvéti quiche

  10. 10.

    Húsvéti bableves gazdagon

  11. 11.

    Húsvéti őzgerinc minden jóval

  12. 12.

    Maradékmentő quiche húsvétra

Még több húsvéti recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?